Home Luchtbevochtigers Boneco 2055 - Bevochtiger / Luchtwasser

Boneco 2055 - Bevochtiger / Luchtwasser

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Mooi vormgegeven luchtbevochtiger/ luchtwasser. Werkt geluidsarm en is goedkoop in onderhoud. Met deze wijze van bevochtigen is overbevochtiging niet mogelijk. Lucht bevochtigen én reinigen met Boneco 2055. De luchtvochtigheid wordt zeer gelijkmatig verhoogd.

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Mooi vormgegeven luchtbevochtiger/ luchtwasser. Werkt geluidsarm en is goedkoop in onderhoud. Met deze wijze van bevochtigen is overbevochtiging niet mogelijk. Lucht bevochtigen én reinigen met Boneco 2055. De luchtvochtigheid wordt zeer gelijkmatig verhoogd.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco 2055 - Bevochtiger / Luchtwasser

Een zeer stil systeem voor een aangenaam leefklimaat

Vermindert statische elektriciteit, voorkomt uitdroging van de huid (winter) en voorkomt scheuren in het parket. Boneco 2055 verwijdert ook huisstof en pollen. Dit maakt Boneco 2055 een ideale luchtbevochtiger bij allergie. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen 40 en 60%.

De nieuwe Boneco 2055 is een zeer geavanceerde luchtbevochtiger en goedkoop in onderhoud

Lucht wordt aangezogen en door "vóór-ionisatie" negatief geladen waardoor verontreinigingen op de schijven neerslaan (lucht wassen). Door natuurlijke koudwaterverdamping wordt de lucht bevochtigd (lucht bevochtigen). Daarnaast kan de lucht worden verfrist door verdamping van etherische olie in de ingebouwde houder. Omdat uitsluitend vocht aan de lucht wordt afgegeven bij een relatieve luchtvochtigheid lager dan 60%, is een hygrostaat niet nodig. Overbevochtiging is hierdoor niet mogelijk.

Alleen het waterionisatiestaafje (ISS, Ionic Silver Stick) moet worden vervangen. Wordt het systeem alleen tijdens het stookseizoen (oktober - april) gebruikt, dan om de twee jaar. Wordt het systeem hele jaar gebruikt, dan elk jaar vervangen.

Luchtwasser (1)

Boneco 2055 is een luchtbevochtiger zonder verdampingsfilter. De droge vervuilde lucht wordt direct langs roterende, vochtige verdampingsdisks geleid. Hierbij worden de negatief geladen deeltjes door het positief geladen vocht op de disks geplakt. Dit proces wordt luchtwassen genoemd.

De vervuiling komt in het waterreservoir en wordt door het water ionisatiesysteem samengeklonterd tot grote deeltjes die neerslaan onder in het reservoir. Deze kunnen vervolgens niet meer verdampen. Bacteriën, schimmels en microben worden met dit water ionisatiesysteem onschadelijk gemaakt.

Luchtbevochtiger (2)

In het systeem worden 16 draaiende verdampingsdisks gebruikt die voortdurend zijn bevochtigd als de unit in gebruik is. Lucht uit de ruimte wordt door de ventilator naar binnen gezogen en passeert het pakket met verdampingsdisks. Een absolute koudwaterverdamping wordt gecreëerd.

Lucht met een geurtje (3)

In het systeem is een houder aanwezig die kan worden gebruikt voor het verdampen van etherische olie. Zo krijgt de ruimte ook nog een lekker geurtje. De vochtige geïoniseerde lucht kan de therapeutische werking van de etherische olie zoals bijvoorbeeld lavendel of eucalyptus verbeteren.

Standaard meegeleverde accessoires: Boneco 2055 - Bevochtiger / Luchtwasser

  • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick

Onderdelen & accessoires voor: Boneco 2055 - Bevochtiger / Luchtwasser

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-