Home Merken Hale
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be

HALE

HALE luchtbevochtigers voor frisse, koele lucht met de juiste vochtigheidsgraad in uw binnenklimaat. Een HALE bevochtiger is tevens een indoor aircooler en daarmee een milieuvriendelijk klimaatsysteem! De stekkerhygrostaat van HALE kan rechtstreeks op het stopcontact worden aangesloten. Elke bevochtiger of ontvochtiger met een passende stekker kan vervolgens op de stekkerhygrostaat worden aangesloten. Eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen!

HALE Bevochtigers

HALE Hygrometers

HALE Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

HALE is een Nederlands bedrijf en een van de toonaangevende fabrikanten van commerciële luchtbehandelingssystemen. HALE ontwikkelt en produceert innovatieve oplossingen voor luchtbehandeling. Door jarenlange ervaring op het gebied van professionele luchtbehandeling is het HALE-team zich bewust van de positieve bijdrage die hun producten leveren aan een gezondere leefomgeving. HALE - PROFESSIONELE LUCHTBEHANDELINGSOPLOSSINGEN

De gewenste luchtvochtigheid instellen

Op de stopcontact hygrostaat van HALE kan de gewenste luchtvochtigheid worden ingesteld. Zodra de luchtvochtigheid in de ruimte buiten de instelwaarden komt, zal de stekkerhygrostaat -afhankelijk van de toepassing- de bevochtiger of ontvochtiger inschakelen. Gebruik alleen een stekkerhygrostaat als het apparaat niet voorzien is van een ingebouwde hygrostaat.

 HALE stekkerhygrostaat: een energiebesparende aanvulling op luchtbehandelingsapparatuur zonder hygrometer.