Home Luchtbevochtigers Airtek PCMH45 - Koud water bevochtiger

Airtek PCMH45 - Luchtbevochtiger

De Airtek is een professionele koudwater bevochtiger met een verdampingsmogelijkheid van 45 liter per dag. Zeer geschikt voor grotere ruimtes en kamers zoals een woonkamer, kantoor of bedrijf.

De luchtbevochtiger is ook optioneel aan te sluiten op de waterleiding daarmee kan het systeem automatisch de kamer bevochtigen.

De Airtek is een professionele koudwater bevochtiger met een verdampingsmogelijkheid van 45 liter per dag. Zeer geschikt voor grotere ruimtes en kamers zoals een woonkamer, kantoor of bedrijf.

De luchtbevochtiger is ook optioneel aan te sluiten op de waterleiding daarmee kan het systeem automatisch de kamer bevochtigen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Airtek PCMH45 - Luchtbevochtiger

Bevochtiger met een groot verdampingsmogelijkheid en een groot waterreservoir

De Airtek PCMH45 is een koudwater luchtbevochtiger en reiniger. Deze bevochtiger heeft verschillende kenmerken zoals, een timer en een instelbare hygrostaat, een krachtige ventilator en een verdampingsmogelijkheid van maximaal 45 liter per dag. Het systeem is voorzien van een watertoevoer-aansluiting. Geschikt voor automatisch bevochtigen zonder dat u het waterreservoir handmatig hoeft te vullen.

Bevochtiger en wasser

In de bevochtiger zit een schijf dat langzaam door het water draait. De schijf wordt hierdoor vochtig en zal deze door verdamping het vocht afgeven aan de lucht in de kamer. Daarnaast vangt de schijf ook stofdeeltjes en geeft die af aan het water. De stofdeeltjes zinken naar de bodem en zijn voorgoed uit de lucht verwijderd. Enerzijds wordt de lucht van vocht voorzien, anderzijds worden stofdeeltjes uit de lucht verwijderd. De droge lucht wordt door een ventilator naar binnen geblazen. Kalkdeeltjes kunnen met een koud water bevochtiger nooit terug de ruimte in worden geblazen.

Digitale hygrostaat

Met de digitale hygrostaat kunt u de gewenste luchtvochtigheid instellen. Een hygrostaat meet de actuele luchtvochtigheid en stuurt de luchtbevochtiger aan als de lucht te droog is. De elektronische hygrostaat heeft 6 bevochtigingsstanden. Een daarvan is de continu-stand. Waarin hij continu blijft bevochtigen.

Ventilator en geluidsniveau

De lucht wordt op de hoogste stand het snelst bevochtigd. De ventilator heeft 3 standen namelijk, Low, Medium en High. De bevochtiger heeft op de laagste stand slechts een geluidsniveau van 30 dBA.

Reservoir of vaste aan- en afvoer

Aan de bovenzijde van de bevochtiger kan het reservoir makkelijk gevuld worden, de totale inhoud van het reservoir is 30 liter. Deze bevochtiger heeft ook een optie om aangesloten te worden op de waterleiding. Wanneer dit gedaan is hoeft het waterreservoir niet langer handmatig te worden gevuld. Bij automatisch vullen is het gebruik van een water-reduceer ventiel verplicht. Hierdoor wordt het water dat het systeem ingaat gereduceerd. De Airtek PCMH45 is zeer geschikt voor bevochtiging van grotere ruimtes of kamers, zo is hij ideaal voor in uw woonkamer, kantoor of bedrijf!

Standaard meegeleverde accessoires: Airtek PCMH45 - Luchtbevochtiger

  • 1 x Airtek PCMH45 Filterpakket

Onderdelen & accessoires voor: Airtek PCMH45 - Luchtbevochtiger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-