20 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtbevochtigers Daikin MCK75 - Reiniger / Bevochtiger

Daikin MCK75 - Luchtbevochtiger / Luchtreiniger

De Daikin reiniger en bevochtiger verwijdert alle bacteriën, virussen en allergenen. Daarnaast verwijdert het systeem ook alle geuren zoals bijvoorbeeld tabaksrook. De Daiking MCK75 heeft onder andere Flash Streamer Technologie.

Dit systeem is ideaal voor uw nachten dankzij de zeer stille werking. Bij dit product worden zes extra vouwfilters meegeleverd.

LUCHTREINIGER MET FILTERS, IONISATOR EN BEVOCHTIGING

De Daikin reiniger en bevochtiger verwijdert alle bacteriën, virussen en allergenen. Daarnaast verwijdert het systeem ook alle geuren zoals bijvoorbeeld tabaksrook. De Daiking MCK75 heeft onder andere Flash Streamer Technologie.

Dit systeem is ideaal voor uw nachten dankzij de zeer stille werking. Bij dit product worden zes extra vouwfilters meegeleverd.

LUCHTREINIGER MET FILTERS, IONISATOR EN BEVOCHTIGING

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Daikin MCK75 - Luchtbevochtiger / Luchtreiniger

Voornaamste kenmerken van reiniger Daikin MCK75

De Daiking MCK75 maakt, met behulp van een 4 liter watertank, gebruik van URURU bevochtiging om een aangename vochtigheids niveau te behouden. De kwaliteit van het klimaat in de ruimte wordt verhoogt door een sterke zuivering, die van de Daikin Flash Streamer technologie afkomt. Het systeem werkt op zonder enig geluid wanneer het op fluisterstand wordt gezet. Wanneer het systeem op de turbostand wordt gezet ontstaat er een sterke luchtstroming tot 450 m3/uur. Goedgekeurd door TÜV Nord Testing Laboratory voor de hygiëne binnenin uw huis.

Reiniging en bevochtiging

Virussen, stof, rook, allergenen en bacteriën bevinden zich in de lucht die wij inademen. Maar het grootste probleem binnenin huis is droogte. De Daikin verlicht het schadelijke effect van de droge lucht en bevochtigt de lucht in uw woning. Het enige wat u van tijd tot tijd hoeft te doen is het bijvullen van het 4 liter reservoir.

Een gemakkelijke en innovatieve bevochtigingsfunctie is de betekenis van het Japanse Ururu. Een verenigt waterreservoir, een waterrad en een verdampingfilter vormen samen de Ururu van dit systeem.

Hoe werkt de bevochtiging?

In het systeem zit een bad waarin het waterrad zich bevindt. Het aanwezige water in het reservoir stroomt als eerst hiernaartoe. Door het waterrad wordt het water naar de bevochtigingsfilter geleid. De bevochtigingsfilter neemt het vocht op en verspreidt het hierna door de hele ruimte.

 • Het waterrad neemt het water op
 • Er wordt lucht in het filter geblazen
 • Vochtige lucht wordt in de ruimte verspreid

De werking van het filtersysteem

 

 • Grote vuildeeltjes en haren van dieren worden opgevangen door de voorfilter, dat catechine bevat
 • De vuildeeltjes en pollen die worden verwijderd door het negatief geladen elektrostatisch stoffilter, krijgen een positieve lading mee van de Plasma-ionisator
 • Onaangename geurtjes en formaldehyde worden afgebroken en omgezet in onschadelijke producten door de Flash-streamer
 • De Flash-streamer bevordert ook een fotokatalytische reactie op het oppervlak van het fotokatalytisch filter uit titaniumapatiet, dat bacteriën, schimmels, algen, microben en virussen verwijdert
 • Onaangename geurtjes worden afgebroken door de geurverdrijvende katalysator

Display

 1. Stof monitor, de hoeveelheid stof wordt aangegeven door meters
 2. Kinderbeveiliging
 3. Controle en waarschuwingslampje
 4. Timer indicator
 5. Indicator luchtvochtigheid
 6. Werking automatische modus
 7. Indicator luchtdebiet
 8. Indicator voor turbo- en pollenstand
 9. Geurmonitor
 10. Luchtinvoer voor geursensor

Deze luchtreiniger heeft de TÜV en BAF erkenning.

Reiniging door middel van Flash Streamer Technologie en diverse superieure filters voor het ideale klimaat in uw huis of kantoor.

Standaard meegeleverde accessoires: Daikin MCK75 - Luchtbevochtiger / Luchtreiniger

 • 1 x Daikin KAC998A4E Pleated Filters 7-Pack
 • 1 x Daikin KNME998A4E Humidifying Filter

Onderdelen & accessoires voor: Daikin MCK75 - Luchtbevochtiger / Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-