Home Luchtbevochtigers Boneco U650 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Boneco U650 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Luchtbevochtiger Boneco U650 met digitale bediening. Een ultrasone bevochtiger die voorzien is van diverse functies. Met regelbare nevel, voorverwarming, timer, nachtstand, indicatoren voor waterniveau en reinigen.

Automatisch lucht bevochtigen met de Boneco U650, de digitale hygrostaat regelt de luchtvochtigheid die u instelt. De luchtbevochtiger is een echte eye-catcher in uw woonkamer.

Luchtbevochtiger Boneco U650 met digitale bediening. Een ultrasone bevochtiger die voorzien is van diverse functies. Met regelbare nevel, voorverwarming, timer, nachtstand, indicatoren voor waterniveau en reinigen.

Automatisch lucht bevochtigen met de Boneco U650, de digitale hygrostaat regelt de luchtvochtigheid die u instelt. De luchtbevochtiger is een echte eye-catcher in uw woonkamer.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco U650 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Luchtbevochtiger Boneco U650 met digitale bediening. Een ultrasone bevochtiger die voorzien is van diverse functies. Met regelbare nevel, voorverwarming, timer, nachtstand, indicatoren voor waterniveau en reinigen. Automatisch lucht bevochtigen met de Boneco U650, de digitale hygrostaat regelt de luchtvochtigheid die u instelt. De luchtbevochtiger is een echte eye-catcher in uw woonkamer.

Boneco U650 gebruik van hoogfrequente vibratie als meest effectieve bevochtigingstechnologie. De ultrasone luchtbevochtiger kan zowel koud als warm water verdampen. Bij bevochtiging met de voorverwarming aan, daalt de temperatuur in de kamer niet. Hij blaast een fijne nevel in de kamer door zijn 360 graden verstelbare blaasmond.

De digitale Boneco bevochtiger is zeer geschikt voor het bevochtigen in huis, kantoor of bedrijf. Door zijn stijlvol ontwerp staat hij mooi in bijvoorbeeld een woonkamer of kantoor. De luchtbevochtiger is geschikt voor kamers tot 60 m2, zijn capaciteit is regelbaar tot 0,55 liter / uur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 5 liter, dus goed voor een lange tijd bevochtigen zonder bijvullen.

Luchtbevochtiger Boneco U650 is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hij heeft een digitale bediening, een dimbaar display en indicatoren. De soft touch toetsen hebben volgende functies:

Aan/uit; voor het in- en uitschakelen van de luchtbevochtiger, dimmen van het display en uitschakelen van de ’reinigingsindicator’ nadat deze een signaal heeft gegeven.

Hygrostaat; met deze toets selecteert u de gewenste vochtigheidsgraad. 40-60% is de meest geadviseerde vochtigheidsgraad voor een gezond binnenklimaat. De bevochtiger schakelt vanzelf uit na bereiken van de ingestelde waarde. Het display toont de ingestelde vochtigheid en de actuele vochtigheid na selecteren van deze functie.

Timer; hiermee stelt u de werkingsduur van de Boneco U650 in tussen 1 en 8 uur. U kunt ook kiezen voor onafgebroken lucht bevochtigen. Na enkele seconden ziet u de ingevoerde instellingen op het display.

Standen; de hoeveelheid nevel is op 3 standen regelbaar: laag, midden en hoge stand. Dit stelt u in door meerdere malen op de damp-toets te drukken. Het display toont de door u gekozen stand. De hoge stand is handig voor versneld bevochtigen of de vochtigheidsgraad op een hoger niveau dan 60% brengen.

Voorverwarming; het voorverwarmen van het water in- of uitschakelen kunt u doen met de verwarmings-toets. Het indicatorlampje gaat na het inschakelen branden. In ongeveer 10-15 minuten wordt het water in de watertank verwarmd tot 80 graden. De voorverwarmde nevel wordt uitgestoten met een temperatuur van 30 graden. Hierdoor daalt de kamertemperatuur niet en blijft het water ook schoner.

'Auto' en 'Slaap'; de functie 'Auto' resp. 'Slaap' is in te schakelen door 1 resp. 2 keer de auto-/slaapmodus-toets in te drukken. In de 'Auto' stand stemt de Boneco U650 de vochtigheid automatisch af op de omgevingstemperatuur. In deze stand gaat de 'Auto' indicator branden. In de slaapstand is de automatisch ingestelde vochtigheidsgraad 50-65% en staat de timer automatisch op 6 uur ingesteld. De voorverwarming is ook ingeschakeld en de helderheid van het display gedimd. In deze stand gaat de 'Slaap' indicator branden.

'Leeg' indicator'; bij een leeg waterreservoir waarschuwt de 'Leeg' indicator.

'Reiniging' indicator'; afhankelijk van het gebruik herinnert de reinigingsindicator u er aan dat het apparaat schoongemaakt dient te worden.

De watertank van deze Boneco U650 ultrasone luchtbevochtiger is direct af te nemen en eenvoudig te vullen. De Boneco U650 is de ideale bevochtiger voor bij u thuis. De Boneco heeft een stijlvol design, is eenvoudig in gebruik en is makkelijk schoon te maken.

Standaard meegeleverde accessoires: Boneco U650 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

  • 1 x Boneco A250 AquaPro Antikalk Patroon
  • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick

Onderdelen & accessoires voor: Boneco U650 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-