Home Merken AiroSwiss
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be

AiroSwiss

AiroSwiss, luchtbehandeling uit Zwitserland. Het Zwitserse merk AiroSwiss biedt diverse luchtbehandelingsapparaten voor het verkrijgen van een optimaal binnenklimaat. Er is keuze uit verschillende typen luchtbevochtigers en luchtreinigers met bijbehorende accessoires.

AiroSwiss Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

AiroSwiss Oude producten (niet te bestellen)

AiroSwiss luchtwasser: luchtbevochtiger én luchtreiniger

Een optimale luchtvochtigheid met AiroSwiss luchtwassers. Luchtbevochtiging door natuurlijke verdamping van water. Met een bevochtiger van AiroSwiss is overbevochtiging niet mogelijk. Hygiënische bevochtiging zonder gebruik van verdampingsfilters. Een roterend schijvenpakket, waterbassin, ventilator en vochtregelaar of schakelaar is voldoende voor uitstekende bevochtiging. AiroSwiss luchtwassers reinigen ook de lucht (zoals de naam al zegt). Vuildeeltjes worden in de bevochtiger opgevangen en worden niet meer in de lucht gebracht. Vocht wordt aan de lucht toegevoegd, vuildeeltjes worden afgevoerd en statische elektriciteit verminderd. Tal van voordelen van deze effectieve bevochtigers met luchtreiniging.

AiroSwiss luchtreiniger

Lucht reinigen én lucht bevochtigen met een luchtreiniger van AiroSwiss. Een AiroSwiss luchtreiniger zorgt voor een gezond binnenklimaat in huis en kantoor. Middels een meervoudig filtersysteem wordt de lucht gezuiverd van pollen, stof, sporen en geuren. Dankzij de bevochtiger blijft de luchtvochtigheid optimaal.

AiroSwiss luchtbehandelingsapparaten: krachtig, modern, degelijk!