20 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtbevochtigers Sanvia LB50 (Wit)

Sanvia LB50 - Luchtbevochtiger (Wit)

Koudwaterverdamper Sanvia LB50 heeft een hygrostaat en heeft 3  verschillende ventilatie standen. Het is een echte eye-catcher in uw ruimte.

Dit stijlvolle apparaat is de perfecte luchtbevochtiger voor grotere ruimtes zoals een royale woning, kantoor of bedrijf.

Koudwaterverdamper Sanvia LB50 heeft een hygrostaat en heeft 3  verschillende ventilatie standen. Het is een echte eye-catcher in uw ruimte.

Dit stijlvolle apparaat is de perfecte luchtbevochtiger voor grotere ruimtes zoals een royale woning, kantoor of bedrijf.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Sanvia LB50 - Luchtbevochtiger (Wit)

Een luchtbevochtiger die zeer geschikt is voor grote woningen, kantoren of in een bedrijf. De Sanvia LB50 is een echte eye-catcher in uw ruimte.

De Sanvia is uiterst bruikbaar voor het bevochtigen van grote ruimtes omdat hij tot de koudwaterverdampers behoort. Door de 3M-koolstoffilter wordt de lucht eerst schoon gemaakt en trekt daarna langs een vochtige verdampingsmat. Er wordt gelijke luchtvochtigheid in de kamer gecreëerd doordat het water verdampt op een natuurlijke manier.

De Sanvia LB50 is speciaal gemaakt voor het bevochtigen van de lucht in grote ruimtes, zoals in grotere woningen of in kantoren. Met zijn verdampingscapaciteit van 1,2 liter / uur is hij ideaal voor het bevochtigen van ruimtes tot 180 m²/ 450 m³.

De lucht bevochtigen met deze Sanvia LB50 is zeer hygiënisch door het toepassen van water Ionisatie met een Ionic Silver Stick. Doordat deze stick zilver ionen afgeeft worden microben zoals, bacteriën, schimmels, algen en virussen voorkomen. Deze stick wordt gebruik bij stilstaand water zoals in een reservoir of tank van een bevochtiger of in opslag van drinkwater. De Ionic Silver Stick dient u een keer per jaar te vervangen.

De ideale luchtvochtigheid moet ongeveer tussen de 40% en 60% liggen. Uitdroging van de huid, de slijmvliezen en het verbeteren van het algemene welstand kan worden verbetert door een goede luchtvochtigheid. Hiernaast worden scheuren in houten meubels en parketvloeren en het ontstemmen van muziekinstrumenten tegengegaan.

De watertank heeft een inhoud van ongeveer 10 liter en het systeem is voorzien van een hygrostaat. De Sanvia LB50 bevochtiger verdampt met de verschillende ventilatiestanden deze hoeveelheid vocht:

  • Stand 1: 0,9 liter / uur
  • Stand 2: 1,3 liter / uur
  • Stand 3: 1,9 liter / uur

De Sanvia LB50, een mooie bevochtiger met een grote bevochtigingsmogelijkheid, makkelijk schoon te houden, makkelijk te vullen, geschikt voor elke omgeving.

Standaard meegeleverde accessoires: Sanvia LB50 - Luchtbevochtiger (Wit)

  • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick
  • 1 x Sanvia Air Care Filter LB50/LB100
  • 1 x Sanvia LB50 Luchtbevochtigingsfilter

Onderdelen & accessoires voor: Sanvia LB50 - Luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-